Spider-Man Homecoming

Marvel ne-a adus pe tavă noul Spider-Man (cu cratimă, ca la mă-ta). În sfârșit scăpăm de povestea lacrimogenă cu părinții și Uncle Ben și intrăm, oarecum, în altă eră. Povestea de backgorund rămâne, dar noul film este despre un adolsecent care vrea să fie om mare. Peter Parker are doar 15 ani și după ce i-a ajutat pe Avengers în lupta Iron Man vs Captain America, acum își dorește să facă parte și el din trupa de elită. Doar că, bineînțeles, e mic și neinstruit. Tony Stark își ia rolul de îndrumător de la distanță și îi face cadou un megacostum. Ca lucrurile să fie politically correct, fata de care se îndrăgostește este mulatră.

Tom Holland este un actor simpatic și chiar îmi place față de ceilalți actori. Pe Tobey Maguire nu l-am suportat o secundă, bleah, Andrew Garfield a fost okish, Tom Holland e fun. Oricum nu mi-a plăcut niciodată personajul “Peter Parker”. Nu vreau neapărat ca eroii din filme să fie șmecheri cu mușchi, dar acest copil îmi pare enervant la culme.

Revenind la film, Peter Parker va simți pe propia piele că nu e tocmai pregătit să salveze lumea și o dă în bară. Gata, nu vă spun mai multe pentru că v-aș povesti tot filmul și nu are rost. Cele mai mișto momente sunt livrate de Tony Stark și de personajul negativ interpretat de Michael Keaton pe care îl iubesc la nebunie. Câteva replici amuzante, acțiune cât cuprinde și cam atât.

Concluzie? Nici bun, nici rău.

Nu uitați, la filmele Marvel nu plecăm din sală până când nu se termină genericul.

Spider-Man: Homecoming 2017

Regia: Jon Watts

Roluri principale: Tom Holland, Robert Downey Jr., Michael Keaton

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.