Recomandările săptămânii

Coloana de foc

Autor: Ken Follett

Editura RAO

“După Stâlpii pământului și O lume fără sfârșit, Coloana de foc vă va cuceri iremediabil. Seducător şi electrizant vă va purta într-un impresionant periplu, ce debutează puţin înainte de domnia reginei Elisabeta I a Angliei si se continuă până după moartea acesteia, într-o perioadă de tulburătoare transformări istorice. Conspirațiile și planurile de înlăturare a reginei Elisabeta duc la apariţia primului serviciu secret al țării, iar tânărul monarh, înconjurat de spioni şi de o mână de agenți secreți curajoși, scrie istoria într-un stil propriu.” (descriere raobooks.com)

Cartea va avea lansarea în România pe 20 septembrie. Până atunci, puteți face o precomandă AICI.

Testamentul lui Abraham

Autor: Igor Bergler

Eidtura Litera

“Un scandal cu prostituate la summitul Americilor de la Cartagena. Un atentat la via’a pre;edintelui Statelor Unite. O bibliotecă dispărută de 2000 de ani. O organizație secretă. Și înca una. O lunga istorie de papi mincinoși. Criminali de război. Un oraș legendar. Agenți cu identități multiple. O bestie numită „El Diablo“. Și toate numele sale. Doar simpla ei apariție te face să încărunțești pe loc. Un asasin plătit care îl știe pe dinafară pe Borges. Zece manuscrise dispărute ce reapar brusc. Și codurile complicate ascunse în ele. Un uriaș și un pitic. Și un festin roman.” (descriere elefant.ro)

Alt roman așteptat cu sufletul la gură de cititori. Va fi lansat pe 2 octombrie. Momentan se poate achiziționa prin precomandă AICI.

Oamenii fericiți citesc și beau cafea

Autor: Agnes Martin-Lugand

Editura TREI

“Povestea lui Diane începe în mod brutal cu moartea soțului și a fetiței sale, eveniment care o aruncă în cea mai cumplită depresie. Totul se oprește în loc, în afară de inima ei, care continuă să bată. Cu încăpățânare. Dureros. Zadarnic. Când cel mai bun prieten și asociat în mica afacere cu o cafenea literară la Paris, Felix, îi propune o călătorie ca început pentru o nouă viață, Diane alege să îndeplinească o mai veche dorință a fostului ei soț și se refugiază departe de lume, într-o mică așezare din Irlanda. O întâlnire neașteptată cu un bărbat taciturn o face pe Diane să vadă din nou lumea cu încredere și cu forța regăsită.” (descriere elefant.ro)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.