Recomandările sătpămânii

O nouă săptămână, câteva idei noi de lectură.

Sunt Aici! 

Autor: Naty Badea

Editura Badea

“Ce ați simți dacă, timp de mai multe luni, ați primi cadou în fiecare dimineață, pe WhatsApp, câte o poezie? Așa s-a născut Cartea.” Este preludiul cu care ne ademenește Naty să-i citim cartea de poezii. O poveste de dragoste cu bucurii și suferințe, așternută în versuri pentru o lume întreagă.

Destin și frurie

Autor: Lauren Groff

Editura RAO

Relațiile nu sunt perfecte, iar căsniciile care trec de zeci de ani au de îndurat multe furtuni devastatoare. Dragostea siropoasă din filme nu ține și poate că nici nu există. Cartea “Destin și furie” prezintă radiografia unei căsnicii cu bune și rele din ambele perspective. Lotto și Mathilde sunt tineri, se iubesc și se hotărăsc să își unească destinele. Povestea lor, derulată pe parcursul a 25 de ani, îmbină iubirea, arta, creativitatea și… secretele. Cartea dărâmă multe prejudecăți.

volumul preferat din 2015 al lui Barack Obama

Serafina sau Mantia Neagră – vol 1 din Seria Serafina

Autor: Robert Beatty

Editura RAO

Să nu intri niciodată în adâncurile pădurii, pentru că acolo sunt multe pericole, atât întunecate, cât şi luminoase, care o să-şi prindă sufletul în capcană. Este avertismentul oferit Serafinei de tatăl ei, iar tânăra nu a avut de ce să îl nesocotească. Până acum. Împreună cu Braeden Vanderbilt, Serafina porneşte în căutarea unui răufăcător misterios care răpeşte, unul câte unul, toţi copiii aflaţi la moşia Biltmore. Povestea o va duce în pădurea de care a învăţat să se teamă, unde va afla că magia există şi unde va descoperi cine este cu adevărat.

Ghidul leneșului. Mic tratat pentru leneși rafinați

Autor: Tom Hodgkinson

Editura Nemira

După cum ne spune și titlul, cartea ne prezintă mici sfaturi practice pentru leneveală. Uneori e greu să nu faci nimic. Pe la 20 și ceva de ani ne place să lenevim și cu greu ne urnim să ne facem patul sau să… muncim. Acum că am ajuns după 30 de ani, recunosc că dacă stau… mă ia panica. M-am obișnuit cu un ritm alert și nebun, așa că și relaxarea trebuie să însemne ceva pentru mine.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.