Recomandările săptămânii

Să ținem pasul cu noutățile. Iată ce mai găsim nou prin librării.

Hopeless – Fără speranță

Autor: Colleen Hoover

Editura: Epica

Doi tineri pornesc într-o călătorie de găsire sau regăsire a sensului vieții. Sky și-a blocat o parte din amintirile din trecutul ei tulbure, dar apariția lui Dean aduce la suprafață gânduri întunecată. Băiatul o îngrozește, dar în același timp o captivează. Tânărul ascunde și el niște răni adânci în trecut. Trecutul lui Dean o va marca teribil pe Sky care rămâne fără speranță.

Cu toții suntem făcuți din molecule

Autor: Susin Nielsen

Editura: Epica

Volumul este un roman pentru adolescenți care explorează viața a unui geniu de 13 ani și a unei fete de 14 ani. El un mic tocilar, ea populară și rebelă. Cei doi se trezesc într-o zi că sunt… frați. Stewart nu pare 100% împăcat cu ideea, dar și-a dorit mereu o soră, pe când Ashley se simte amenințată și nu știe cum să ascundă adevărul despre adevăratul ei tată.

Cum să-ți creezi relații avantajoase, să câștigi încrederea și să devii influent

Autor: Dale Carnegie

Editura: Litera

Cred că titlul spune totul :))

 

 

Lumina pe care am pierdut-o

Autor: Jill Santopolo

Editura: Trei

Lucy și Gabe se întâlnesc în fatidica zi de 11 septembrie 2001. Amândoi sunt studenți și își promit ca de atunci viențile lor să aibă un sens. Se mai văd abia peste un an când încep o frumoasă poveste de dragoste. Doară că drumurile lor se separă la un moment dat. El ajunge fotoreporter într-un Orient Mijlociu zdruncinat de conflicte, în timp ce ea își clădește o carieră în televiziune la New York. Urmează 13 ani de întâlniri și despărțiri până la decizia finală.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.