Prețurile cărților au înghețat

E perioada reducerilor în mall-uri, însă pe lângă haine poate puneți în coș și câteva cărți, mai ales că le găsiți la reduceri de 30-50%. Vă dau eu câteva sugestii culese de pe librăriile online.

Fata din tren

Thrillerul incitant Fata din tren se poate comanda acum la reducere. O să vă țină în priză, v-am mai povestit eu.

Chimista

Autoarea seriei Amurg a revenit în prim plan cu un roman plin acțiune și mister. De data asta nu mai e cu vampiri și tinere îndrăgostite, ci cu o agentă secretă care luptă să rămână în viață. Ne duce cu gândul la seria Jason Bourne, dar cu un personaj feminin. Bineînțeles, printre gloanțe avem parte și de dragoste.

Casnica

Observ că am ales niște cărți cu personaje feminie “colorate”. În această carte, personajul principal, Anna Benz, aminteste de Karenina, în combinație cu eroticul din 50 de umbre ale lui Grey și disperarea Doamnei Bovary. Anna Benz este o femeie de aproape 40 de ani, căsătorită, mamă a trei copii. Un colaps mental îi dă peste cap toată viața.

Le găsiți la reducere pe elefant.

Fata cu toate darurile

Un puternic thriller distopic despre soarta omenirii după ce o maladie oribilă decimează populația Planetei. E cu zombie, cu copii genii, ființe reduse la simțurile lor primitive și ființe evoluate. Personajul principal este Melanie, o micuță fată afectată de această maladie. Nu-și conștientizează propriile forțe până nu reușește să scape dintr-o bază militară.

Mănâncă și aleargă

În Mănâncă şi aleargă, Scott Jurek dezvăluie aspecte ascunse ale vieţii şi carierei sale – de atlet profesionist vegetarian – fiind o sursă de inspiraţie pentru orice sportiv, indiferent de nivelul acestuia.

Le găsițit la Cărturești.

Tipul din filme nu există

Cred că Bogdan Stoica are dreptate când spune asta. O carte sinceră, pentru doamne. Că tot ne întrebăm ce e în mintea bărbaților, acum avem ocazia să aflăm.

Spioana

Hai nu dați ochii peste cap. Ați citit Coelho, recunoașteți! :)) Autorul continuă să publice romane pe bandă rulantă, iar cel mai recent, Spioana, spune povestea lui Mata Hari.

Le găsiți pe Diverta.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.