Premieră în cimenatografia din întreaga lume

One shot, one take!

Woody Harrelson s-a gândit să facă ceva nemaifăcut în cinematografie și se pare că i-a reușit. În noaptea de 20 ianuarie, a filmat pe străzile din Londra un film de două ore, fără duble, cu un singur cameram, în 14 locații diferite. Asta s-a mai încercat, dar adevărata premieră este că filmul a fost difuzat live în peste 500 de cinematografe din SUA și unul din UK. Spectatorii din sală vedeau efectiv ce se întâmplă în acel moment pe străzile Londrei.

Povestea este simplă și aproape adevărată. Actorul a recreat cea mai urâtă noapte din viața sa și a transformat-o în comedie. În anul 2002, Woddy Harrelson nu a avut o noapte tocmai plăcută în Londra și după diverse evenimente a fost arestat. Povestea nu este prea captivantă pentru un film de două ore, însă ambițiosul proiect și întreaga producție te fac puțin să uiți de scenariu. Din distribuție fac parte peste 30 de actori, unii dintre ei foarte cunoscuți, cum ar fi Owen Wilson, și sute de figuranți. Întreg filmul a fost repetat timp de mai multe săptămâni.

Din ce citesc, proiecția a fost primită bine de critici și nu au fost evenimente majore care să distrugă producția filmului. Mici scăpări au fost sesizate, însă nu au afectat filmul per total. Faptul că a fost filmat cu un singur cameramam și nu au existat tăieturi a fost un pic amețitor pentru spectacorii care au fost nevoiți să “călătorească” împreună cu actorii de la o locație la alta.

Actorul are niște prieteni foarte buni care i-au spus să NU facă asta! :))

Nu s-au scurs încă imagini din film, așa că așteptăm DVD-ul.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.