Mary Poppins Returns

Este timpul să spunem Supercalifragilisticexpialidocious! Mary Poppins revine pe marile ecrane în 2018, de Crăciun. Este vorba de o continuare a celebrului muzical din 1964, iar acțiunea are loc 25 de ani mai târziu, când îi întâlnim pe Jane și Michael Banks oameni în toată firea. Cei doi primesc vizita dădacei magice, care vrea să readucă veselia în casele celor doi.

Cei de la Disney sunt în febra negocierilor, dar distribuția de până acum sună foarte bine pentru urechile mele. Noua fată preferată de la Hollywood, Emily Blunt, o va juca pe celebra Mary Poppins. Din distribuție vor mai face parte Meryl Streep (va juca rolul unei verișoare), Colin Firth (William Weatherall Wilkins, președintele băncii Fidelity Fiduciary Bank), Emily Mortimier (Jane Banks) și Ben Wishaw (Michael Banks).

Filmul va fi regizat de Rob Marshall, iar scenariul va fi scris David Magee și se va baza pe cartea “The Mary Poppins Stories” a scriitoarei P.L. Travers. Coloana sonoră a filmului va fi semnată de Marc Shaiman.

Apropo de Mary Poppins, ați văzut Saving Mr. Banks? N-ați văzut Saving Mr. Banks?! Trebuie să vedeți Saving Mr. Banks! Este unul dintre filmele mele preferate și spune povestea despre cum Walt Disney a băutut-o efectiv la cap pe P.L. Travers să îl lase să o aducă pe Mary Poppins pe ecrane. Are momentele lui de comedie, are momente magice, are momente emoționante și impresionante. Walt Disney e interpretat de Tom Hanks, iar P.L. Travers e jucată de Emma Thompson. E senzațional și s-a lipit de sufletul meu ca niciun alt film. Mi se pare minunat că pe lumea asta a existat un om ca Walt Disney.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.