Cum să fii o mamă leneșă

Nu știu. Dar puteți afla :))) Mai sunt doar două zile până când se deschide Gaudeamus și ne pregătim listele de cumpărături. Azi am niște sugestii doar pentru părinți. Câteva cărți ce țin de o alimentație sănătoasă și altele privind educația copilului.

La târgul de carte de la Romexpo aveți ocazia să cunoașteți două scriitoare cunoscute în lumea parentingului.

Anna Bîkova

Anna Bîkova este cunoscută drept “mama leneșă”. Este pedagog și psiholog și a cam făcut valuri în lumea întreagă după ce a scris articolul “De ce sunt o mamă leneșă”. A continuat să scrie, iar tehnicile ei au împărțit părinții și specialiștii în mai multe tabere. Că are sau nu are soluția magică pentru o educație armonioasă… nu știu, dar sfaturile ei sunt împărtășite într-un mod prietenos, ușor și cu umor. Cele mai noi apariții vor fi prezentate chiar de autoare, în 24 și 25 noiembrie 2017, la târgul de carte Gaudeamus.

De exemplu, veți găsi la standul Editurii Paralela 45 Exercițiile formative ale mamei „leneșe”. O carte din care veți afla:

De unde vin copiii inteligenți
Cum să-l ajuți pe copil să înceapă să vorbească
De ce după trei ani nu e deloc târziu
De ce să înveți copilul să deseneze
Dacă trebuie să crești un poliglot
Cum să iei prânzul cu geografia
Dacă o povestire despre păpădie poate pune bazele unei gândiri sistemice

Annabel Karmel

Acum trecem la mâncare. La piureuri, mai precis. Muuuulte rețete de piureuri. Annabel Karmel scrie de peste 25 de ani cărți cu rețete sănătoase pentru bebeluși. Karmel este cunoscută pentru Marea carte de bucate pentru bebeluși și copii mâncăcioși, care până astăzi a vândut peste 4.000.000 de exemplare în lumea întreagă. În prezent trăiește la Londra și are trei copii. A scris peste 40 de cărți, cele mai multe dintre ele fiind bestselleruri la nivel internațional. În 22 și 23 noiembrie autoarea va fi prezentă la târgul de carte Gaudeamus, unde va răspunde întrebărilor puse de public.

Printre cărțile scrie de Karmel o să mai găsiți la Gaudeamus Top 100 piureuri pentru bebeluși și Ghidul complet pentru înțărcatul copilului.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.