Librăriile în care poți dormi

Japonezii sunt cunoscuți pentru minimalism, pentru inventivitatea lor când vine vorba de spațiile mici. Știți deja faimoasele capsule în care turiștii pot dormi. Un fel de hostel care îți oferă intimitate. Japonezii au mai găsit un concept interesant pentru iubitorii de cărți: Book&Bed. Un hostel plin de cărți, unde poți dormi în capsule. Sau un fel de librării în care poți dormi. Baia este comună, iar luminile nu se sting prea curând, pentru că este un concept dedicat cititorilor de cursă lungă. Este locul perfect unde poți citi până pe la 3 dimineața și unde poți adormi cu cartea în brațe. Un somn pufos nu veți găsi acolo,

The perfect setting for a good nights sleep is something you will not find here.There are no comfortable mattresses, fluffy pillows nor lightweight and warm down duvets. What we do offer is an experience while reading a book (or comic book).

Raiul cititorilor! Japonia este prima dorință de pe bucket list-ul meu și dacă o să ajung vreodată acolo, la Book&Bed vreau să dorm.

Have a book night!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.