It’s show time!

Bucureștiul poate că nu este tocmai capitala europeană pe care ne-o dorim, însă este cu siguranță un oraș plin de viață. Un oraș din care nu lipsesc arta, cultura și bucuria. Un oraș care merită un Broadway al său. Asociația Culturală Broadway Theatre a apărut din dorința de a continua activitatea Teatrului În Culise (2011-2016) și pentru a pune bazele unei noi misiuni culturale, prin proiectul IT’SHOWTIME.

IT’SHOWTIME  va fi o platformă de live entertainment în București organizată după modelul american de business întâlnit în teatrele din New York – comunitatea va fi principalul finanțator al acestui spațiu cultural, iar suma necesară pentru dezvoltarea platformei este 250 000 euro – bani care ar acoperi chiria spațiului, echipamentul tehnic și amenajarea spațiului, precum și producția primelor spectacole.  Locul de întâlnire va găzdui spectacole de teatru, stand-up comedy, musical-uri, concerte, spectacole de cabaret, proiecții de film, expoziții și lansări de carte.

„Oamenii ies în oraș. Mall-urile sunt pline, cluburile și barurile sunt pline, pentru că oamenii au nevoie de socializare și entertainment. IT’SHOWTIME este locul de întâlnire al acestor lumi pentru că pune la dispoziție show-uri de calitate livrate în culori vii, lipsite de „prăfuiala” divertismentului clasic (săli de teatru vechi, spectacole conventionale). Noi vrem să dăm „refresh” industriei de entertainment și să oferim povești și experiente unice, strălucitoare, sub un singur acoperiș.” (Cristian Bajora, director artistic)

Cei care doresc să ajute la nașterea platformei sunt invitați  joi, 04 mai, începând cu ora 19:00, la ARCUB Gabroveni, la O seară la IT’SHOWTIME – MAKE IT HAPPEN – primul eveniment de strângere de fonduri pentru dezvoltarea unei platforme de live entertainment, unde arta nu mai este țâfnoasă, ci mai degrabă prietenoasă.

Programul:

  1. Socializare în lobby (photo corner, minibar, expoziție foto)
  2. Musical-ul SUPERMARKET („Supermarket este un musical anti-rețetă. Este un produs la limita dintre parodie și comedie neagră…” Theo Herghelegiu)
  3. Discuții cu artiștii

Locurile la eveniment pot fi rezervate la – 0735 026 762. Donații se pot face și în contul RO40INGB0000999906567964.

fb.me/liveentertainmentvenue

Evenimentul va marca lansarea campaniei de strângere de fonduri și va oferi donatorilor experiența unei seri la IT’SHOWTIME, platformă culturală care va exista prin sprijinul comunității bucureștene.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.