Harap Alb Continuă

În urmă cu 140 de ani, Ion Creangă ne dădea povestea curajosului Harap Alb. Într-o lume dominată de supereroi pe marile ecrane, câțiva români s-au gândit să ducă mai departe aventura eroului din basmele lui Creangă sub forma unor benzi desenate în revista HAC. Scenariul este semnat de Marian Coman, iar ilustrațiile de Andrei Moldovan și Bogdan Chelaru.

www.harapalbcontinua.ro

Harap Alb revine într-o lume modernă și se numește Ștefan, Fata Împăratului Roșu este Mara, Spânul este Moroianu, pe Gerilă îl cheamă Miron șamd. Puteți afla poveștile personajelor de AICI. Eroii noștri ajung pe tărâmuri misterioase și trebuie să se lupte cu inamici tot mai puternici și mai vicleni.

www.harapalbcontinua.ro

Pe lângă aventura lui Harap Alb, revista HAC cuprinde și alte povești noi sau reinterpretate. Ce ziceți de Capra cu trei iezi horror?

www.harapalbcontinua.ro

Cei de la HAC au scos și colecția Super Erou S’Cool care cuprinde poveștile preferate din copilărie ilustrate. Romanele grafice apar, în aceste zile, alături de ziarul GSP.

Marian Coman a dus mai departe povestea lui Haiganu (Ochilă) într-un roman care inițial trebuia să fie doar o nuvelă. Trilogia fantasy cuprinde până acum Haiganu. Fluviul șoaptelor și Haiganu. Furia oarbă, volumele prezentând un univers fantastic inspirat din mitologia traco-dacă și din basmele românești.

Revistele și cărțile se pot găsi în magazinul SuperErou unde veți descoperi și alte comicsuri celebre cum ar fi Spiderman, The Hulk, Catwoman, Iron Man sau Deadpool. Unele sunt în variantă vintage.

Pe mine mă știți fan benzi desenate, așa că nu puteam rata revistele. Love!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.