Gardienii Galaxiei Vol. 2

Guardians of The Galaxy Vol. 2 este alt film lejer, cool, simpatic. Mi-a plăcut prima parte, dar a doua o ador pur și simplu. Am râs de m-am sufocat și apoi mi-am suflat nasul când Hollywood a stors de la mine câteva lacrimi. S-au tot auzit trompetele în sala de cinema în momentele lacrimogene. Se pare că filmul a dat lovitura în acest weekend, fiind pe primul loc în box office, cu încasări de peste 140 de milioane de dolari. I am Groot!

Gardienii Galaxiei sunt acum o echipă și sunt angajați pentru diverse joburi intergalactice. Reușesc să enerveze o planetă întreagă a cărei populație vine după ei să-i omoare. În toată nebunia, Peter Quill își găsește tatăl – Kurt Russel – despre care nu știa mare lucru și merge pe planeta lui. Toate bune și frumoase până când nu mai sunt bune și frumoase. Tatăl lui Quill este personajul negativ care vrea să cucerească întreaga galaxie, dar pentru asta are nevoie de fiul său. Pentru toate personajele din film, noua poveste este o călătorie spre cunoaștere și împăcare cu sinele. Gamora se împacă cu sora ei, Drax devine ceva mai amuzant și empatic, Rocket își dă seama că e destul de sensibil sub haina de dur pe care o îmbracă, iar Yondu îți topește inima. Habar n-aveam că Sylvester Stallone apare în film și promite să fie și în părțile următoare.

Filmul vine cu multe, multe, multe replici amuzante și spumoase, efecte vizuale decente și muzică extraordinară. Așa că are ok-ul meu de nespecialistă.

Cel mai tare mi se pare că Vin Diesel a luat o căruță de bani să spună “I am Groot” de câteva ori. Really?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.