Cum e la cinema la VIP

#likeaboss

Am avut ocazia să merg la AFI la cinema, la sala VIP. Cred că biletele la VIP sunt cel mai mișto cadou pe care l-am primit anul acesta trecut de ziua mea. Cadou pe bune, deci nu e advertorial. :)) Orice iubitor de cinema ar trebui să încerce această experiență.

Ce e diferit la VIP?

Ai acces la bufet suedez, băuturi alcoolice, popcorn, nachos și sucuri NELIMITAT. Poți merge în sala de așteptare cu aproximativ jumătate de oră înainte și să iei masa. Un fel de fine dining la cinema. Serios, mâncare bună, vin bun. Apoi poți lua în sală ce sucuri vrei și popcorn sau nahcos.

Sălile VIP au număr limitat de locuri, cel mult 30 parcă, și oriunde ai sta se vede bine. Fotoliile, ah, fotoliile. Fotoliile sunt uriașe și foarte comode. Mie îmi place să mă cuibăresc cu un picior sub mine. Fotoliile sunt ajustabile, se pot lăsa mult pe spate, iar pentru picioare există suport. Ai și o măsuță unde îți poți pune băuturile și telefonul.

Noi am fost la Pasagerii, pentru că aveam eu impresia că e șmecherie de film. E doar o poveste de dragoste în spațiu, cu multe lipsuri. În mintea mea se țesea o intrigă mai diabolică, dar nu, nu și nu. Nu e nici dezastru, dar nu m-a impresionat prea tare.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.