Cu ce ne distrăm în 2017

Anul viitor se anunță unul bogat în filme și vom avea parte de niște premiere interesante. Sunt multe filme pe care abia le aștept, sper să nu mă dezamăgească la fel ca multe de anul acesta. Ben Affleck Batman? 🙁 Batman vs Superman? 🙁 Numa’ zic.

Să vedem ce avem în meniu. Nu e un top personal, dar sunt câteva filme care au făcut vâlvă.

Alien: Covenant

Aici e vorba de melancolie. Am crescut cu toată seria Alien și mi se pare că este una dintre cele mai bune SF-uri horror din istoria cinematografiei, cel puțin primele două filme.

Fifty Shades Darker

Hai să nu ne mai dăm ochii peste cap și să ne dăm snobi. Ne place Jamie Dornan și eu cred că este un actor foarte bun. Să-l vedeți în The Fall. Avea și el nevoie de o intrare în piață și a reușit să atragă atenția :)) Povestea este oribil de prost scrisă, însă primul film a fost lucrta binișor, cu atenție mare la detalii și decor și o coloană sonoră super mișto.

The Mummy

Oh, boy! Tom Cruise și Russell Crowe în The Mummy. Spre deosebire de celelalte filme care duceau undeva spre comedie, trailerul de acum ne anunță că e un film mai pe acțiune. Să fie primit!

Fast and Furious 8

Genul de film la care mănânci popcorn pe bază de stres și te uiți fascinat la cum fac mașinile bum-bum. Mă rog, ne uităm și după Vin Diesel și The Rock :))

Beauty and the Beast

Una dintre cele mai frumoase povești Walt Disney prinde viață, iar eu cum sunt o ființă magică în suflet… normal că am mari așteptări și sunt nerăbdătoare. Am văzut și varianta franceză a filmului, care nu m-a dat pe spate.

Wonder Woman

E puțin meh pentru mine, dar curiozitatea îmi dă târcoale.

Justice League

Mă uitam la desene și mă enerva Batman cu political correctness-ul lui. La cum m-a dezamăgit Batman vs. Superman anul acesta, nu mai am mari așteptări.

Guardians Of The Galaxy 2

Simpăticuț primul film, cred că mai merge o tură.

Resident Evil Final Chapter

Da, da, da. Bifăm încă o melancolie din tinerețe. Mă bucur că e tot Milla Jovovich.

Logan

Nu am absolut nicio  părere :))

Silence

E pe lista de abia aștept.

Ghost In The Shell

Pentru cunoscători 😀

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.