10 idei de cadouri pentru iubitorii de cărți

Perioada sărbătorilor de iarnă e tot mai aproape, iar câteva lucruri cumpărate din timp nu strică. Am ales 10 idei de cadouri pentru iubitorii de cărți. Cadouri drăguțe și nu foarte scumpe, dar care vor fi cu siguranță extrem de apreciate.

1. Talisman I love reading

Este un talisman cu totul deosebit pentru că este compus din ochelari de citit și o carte pe care scrie I love reading. Partea de efect este că această carte se deschide și înăuntru găsiți mesajul: Ignore the things you have to do and just enjoy a book or two. Îl găsiți la Pandora.

2. Book on book

Book on book este o greutate transparentă în formă de carte, care te ajută să ții cartea deschisă cât timp mănânci sau faci altceva și nu o poți ține în mâini. Mi-ar plăcea la nebunie așa ceva. De multe ori mă chinui să țin cu coatele sau alte greutăți paginile în timp ce înfulec un snadviș. Se găsește aici.

3. Căni personalizate

Se pot face la comandă. Vă dau câteva idei de mesaje pentru inspirație.

4. Perie pentru cărți

Știți cum e când se strânge praful pe cărți în bibliotecă. Și se bagă printre pagini. Și dai cu cârpa pe deasupra lor și mai rău faci. Și apoi trebuie să le scoți pe fiecare în parte. Și tot așa. Bine că s-a inventat peria pentru cărți. Un cadou cât se poate de util.

5. Mirosul cărților vechi

În ziua de astăzi cărțile digitale pun stăpânire pe noile generații, bibliotecile dispar din locuințe, la fel și mirosul cărților. Poate nu știați, dar acum e posibil să faceți cadou mirosul cărților vechi sau mirosul unei librării. Este vorba de lumânări din soia și pot fi comandate de aici.

6. Genți personalizate

Avem variantele mai ieftine din librării.

Sau ceva deosebit de la Bookletta.

7. Semne de carte haioase

Cu cât mai multe semne de carte cu atât mai bine. Un cititor nu duce niciodată lipsă de un semn de carte. Vă puteți inspira de aici.

8. Agende cu totul deosebite

O agendă hand-made cu coperți din lemn va face impresie cu siguranță. Mai ales dacă veți cumpăra una personalizată. Le găsiți la Woodish.

9. Inele pentru citit

Aceste inele sunt de fapt un semn de carte ceva mai special. Inelele îți permit să ții cartea deschisă la o anumită pagină cu un singur deget. Se găsesc aici.

 

10. Cartea cu care te învelești

Adormim de multe ori cu cartea în brațe, dar acum avem ocazia să adormim chiar într-o carte. Lenjeria de pat Bedtime Stories poate fi un cadou amuzant și practic.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.