Avengers Infinity War

N-o să mă lungesc prea mult pentru că nu am de ce. Așa cum am scris pe Facebook după film, Avengers Infinity War is like f@%$ing Christmay Day. Cei de la Marvel reușesc să surprindă de fiecare dată, spre deosebire de cei de la DC Comics. Ben Affleck = Batman, îh.

De obicei, filmele în care apar muuuulți actori de calibru sunt foarte dezamăgitoare, însă nu a fost cazul cu noul film Avengers. Am râs cu lacrimi și, culmea, nu m-a plictisit nicio scenă de bătaie (de obicei mă plictisesc de moarte) Mda, îmi plac filmele de acțiune dar mă plictisesc la scenele de bătaie :))

Personajul negativ, Thanos, mi-a plăcut cel mai mult. E interpretat de Josh Brolin care e tot mai mișto. Brolin mai joacă un personaj negativ în filmele Marvel. O să-l vedem în curând în Deadpool 2. Abia aștept! Mi-a plăcut în continuare Dr. Strange pur și simplu pentru că-l iubesc pe Benedict Cumberbatch. I want Loki back. Îmi place mai mult decât de Thor :))) În mod surprinzător, mi-a plăcut puțin și de Captain America. Are cu totul altă înfățișare și arată a… bărbat.

Dacă mergeți la cinema, neapărat IMAX. Nu prea îmi plac filmele 3D, dar acesta chiar merită. Finalul e surprinzător. Bineînțeles, nu plecați din sală până nu se termină genericul. Tot genericul! Cu plăcere.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.